Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten in allerlei uitvoeringen

Maatwerk Schuifdeurkast

Alle schuifdeurkasten zijn bij ons op maat te verkrijgen. Schuifdeuren onder een schuine kant zijn bijvoorbeeld geen enkel probleem. De schuinte maakt hierbij niet uit, er is namelijk altijd een mogelijkheid om de schuifdeuren zo precies mogelijk te maken. 
 
Misschien wenst u een kast hoger dan de standaard hoogte van 260CM. Denkt u bijvoorbeeld aan een kast van 300cm hoog met extra brede deuren van 160cm breed? Dan is dat geen probleem. Uw wens staat dan ook bij ons centraal. Voor schuifdeurkasten op maat kunt u dan ook altijd terecht bij Burg en Burg. 

Interieur

Het interieur van de schuifdeurkast is geheel op maat te maken. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende diktes, hoogte van de planken en kleuren.

Bij een op maat gemaakte schuifdeurkast horen ook de benodigde accessoires zoals lades, schoenenrekken, stropdasrekken en verlichting. Ook hierbij kunnen wij op maat leveren naar uw wens. 

Leveranciers

Schuifdeurkasten zijn er in allerlei uitvoeringen. Om deze geheel voor u op maat te maken hebben wij dan ook vele verschillende leveranciers. Denk hierbij aan namen zoals: Winia, Stijl, Interprof, Noteborn, Mirrorwall, Garobe en DSH. Deze leveranciers hebben ieder zijn eigen greeplijsten en uitvoeringen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om u uw eigen gepersonaliseerde schuifdeurkast te kunnen leveren. Of u nu lakglas, spiegels of hout als deur wilt, het kan allemaal! 

Neem direct contact op voor een afspraak!

Menu