kledingkasten

Kledingkasten altijd passend en op maat

Kledingkast

Draaideurkasten, tegenwoordig ook wel bekend als kledingkasten, linnenkasten en garderobekasten, Zijn kasten die de deur via een scharnier en een draai naar buiten opengaan. Deze kledingkasten kunt u in vele maten en soorten vinden en bij Burg en Burg staat uw wens centraal.

Al onze kasten worden namelijk voor u speciaal op maat gemaakt. 
 

Geheel op maat

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vele keuzes hout, grepen en indelingen in de kast. Maar ook over de vorm, hoogte en breedte zijn deze kasten helemaal voor u op maat te maken. Wist u bijvoorbeeld dat er ook verschillende deuren mogelijk zijn. Zo zijn er vouwdeuren, maar ook push to open deuren. Een vouwdeur bestaat uit twee delen die naar links of rechts toe vouwen en een push to open systeem is een systeem zonder grepen.

De deuren van de kledingkast zijn op nog vele andere manieren helemaal voor u op maat te maken. Zo zijn er naast het systeem voor het openen van de deur ook verschillende uitvoeringen. Zo kunt u deuren van glas hebben, maar ook een spiegel deur is voor u te realiseren.


 

Kledingkast interieur

Om de kast verder te personaliseren is de indeling van de kledingkast ook geheel op maat te maken. De kleur van de inrichting en de dikte van de planken zijn geheel te personaliseren. Wij kunnen verlichting voor u plaatsen maar ook stropdasrekken, lades en schoenenrekken zijn mogelijkheden.

Uw kledingkast geheel op maat gemaakt door onze specialisten!

Neem direct contact op voor een afspraak!

Menu