Over Burg en Burg

De schuifdeurkast specialist

Onze producten

Kasten helpen om de sfeer in een woning uniek te maken. Voor iedereen is er iets te vinden bij Burg en Burg. Van jong tot oud. Voor particulieren en bedrijven en veelal in de regio.

De maatwerkkasten van Burg en Burg zijn aantrekkelijk geprijsd door de contacten met vele leveranciers. Als klant profiteert u mee aan dit schaalvoordeel.

Waar staat Burg en Burg voor?

  • Correct
  • Netjes plaatsen
  • Afspraken nakomen
  • Vaste kwaliteit
  • Niet eerder weg voordat de klant tevreden is

Onze showroom

Ruime showroom met vele voorbeelden

Op de begane grond staan meer dan dertig voorbeelden van schuifdeurkasten en accessoires. De schuifdeurkasten staan in verschillende nissen, waardoor een huiselijke sfeer ontstaat.

Nieuw is een kast volgens het hangend systeem. Deze wordt niet op de vloer geplaatst, maar gehangen aan het plafond. Dit systeem kan ook goed gebruikt worden als wand tussen twee ruimtes.

Met name in oude woningen wordt de ensuite kast geplaatst tussen twee kamers in. Ook van deze kast staat een voorbeeld in onze showroom.

De grote balie in het midden is zelf ontworpen en gemaakt van hetzelfde materiaal als de schuifdeurkasten. Door de centrale plaatsing van de balie, kunnen de medewerkers de hele showroom overzien en samen met de klant in alle rust offertes uitwerken.

Bovenverdieping

In het midden van de showroom is een grote open trap naar boven. De bovenverdieping is als het ware een balustrade. Vanaf beneden is goed te zien wat de bovenverdieping biedt.

Boven staan diverse voorbeelden van schuifdeurkasten en is een hoek ingericht voor de vloeren die Burg en Burg levert. Van de verschillende materialen en kleuren zijn voorbeeldvloeren beschikbaar. Zo kan de klant goed beoordelen hoe de vloer op een groter oppervlak eruit zal zien.

Zagerij en werkplaats

Achter de showroom bevindt zich de zagerij. Een enorme ruimte met de nieuwste machines om de kasten en kleinmeubelen op maat te maken.

De apparatuur in de zagerij voldoet aan de laatste Arbo- en milieu eisen. Er staat een groot formaatzaag, een afkortzaag, een metaalzaag en een tweetal werkbanken om werk voor te bereiden en te maken. Alle apparatuur staat in verbinding met een afzuiginstallatie.

In de werkplaats is een basisvoorraad aanwezig. Hierdoor kan er snel uit voor­raad geleverd worden als er materialen missen of extra nodig zijn bij plaatsing.

Neem direct contact op voor een afspraak!

Menu